ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΣ 76 & ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ – Τ.Κ. 13675 ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΘΗΝΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ FASMA:

Η ιστορία της FASMA ξεκινάει από το 1977, όπου και ιδρύεται σαν εταιρεία από τα 2 αδέρφια Αλεξανδρή, με έδρα την Κυψέλη Αττικής. Στα πρώτα 20 χρόνια πορείας της κάνει σημαντικά βήματα στην εγχώρια αγορά στα πλαστικά είδη εστίασης αλλά και στην παραγωγή και εμπόριο ειδών οικιακής χρήσης.

Το 1997 μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Σκαραμαγκά Αττικής υπό την καθοδήγηση του ιδρυτή της Νικόλαου Αλεξανδρή. Η εταιρεία ξεκινάει μια ραγδαία αύξηση του κύκλου εργασιών της ενώ παράλληλα κατοχυρώνονται 2 νέα εμπορικά σήματα AMANDA και ALFA που περιλαμβάνουν καινοτόμα προϊόντα.

Το 2005 η άμεση ανάγκη για όλο και μεγαλύτερους αποθηκευτικούς και παραγωγικούς χώρους επέβαλε την μεταστέγαση της FASMA στις καινούργιες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Μενίδι Αττικής (Αχαρναί), όπου βρίσκεται η σημερινή έδρα της εταιρείας.

Το 2015 μπαίνει δυναμικά και στα επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού και ξεκινάει συνεργασίες με εταιρείες καθαρισμού.

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ:

Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία ασχολείται με την παραγωγή προϊόντων καθαρισμού και ειδών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης με αποτέλεσμα την απόκτηση εμπειριών και τεχνογνωσίας που σήμερα έχουν καθιερώσει την FASMA σαν μια από τις πρωτοπόρες και γρηγορότερα αναπτυσσόμενες Ελληνικές εταιρείας του χώρου.

Η συνεχής προσπάθεια για τον εμπλουτισμό και ανανέωση της γκάμας των προϊόντων της έχει σαν αποτέλεσμα την εξασφάλιση σημαντικών συμφωνιών και την αποκλειστική αντιπροσώπευση στον Ελλαδικό χώρο, πολλών επώνυμων προϊόντων από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού. Τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται κυρίως ως πρώτες ύλες για την κατασκευή των παραγόμενων ειδών της εταιρείας και έχουν τα υψηλότερα standards σε θέματα εργονομίας, αντοχής και ποιότητας κατασκευής.

Η εμφανής αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων της άνοιξε ταυτόχρονα το «δρόμο» της εταιρείας και σε αγορές του εξωτερικού, κάνοντας έτσι τα πρώτα βήματα στον εξαγωγικό τομέα. Σήμερα οι εξαγωγές της εταιρείας FASMA αποτελούν πλέον ολοένα και μεγαλύτερο τμήμα τον ετήσιου τζίρου της, δίνοντας της έτσι την ικανοποίηση κατάκτησης των ξένων αγορών, με αποδοχή των ποιοτικών προϊόντων που παράγει.

Η μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο, η έκταση των εγκαταστάσεων, η αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής και το τμήμα ποιοτικού έλεγχου της εταιρείας, αποσκοπούν στην βέλτιστη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, τα οποία πληρούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Παρακαλώ περιμένετε...

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία για να εγγραφείτε...